TARIEF theaterfotografie

scene fotografie / team / portret / branding / fotoshoot dag

WIL JE GRAAG FOTO’S LATEN MAKEN VAN EEN THEATERVOORSTELLING? FOTO’S VAN HET DOCENTENTEAM OF CURSISTEN? SFEERFOTO’S VAN EEN EVENT OF BRANDING FOTO’S VAN JOUW DANS- OF SPORTSCHOOL?

Als potret-, scene- en dansfotograaf en jarenlange ervaring als dansdocent en marketing- en communicatie medewerkster bij een dansschool weet ik de sfeer goed vast te leggen. Bij een dansvoorstelling maak ik zoveel mogelijk groepsfoto’s maar ook individuele foto’s, zowel close-up foto’s als fullbody.  

Via mijn klantportaal, ontvang je na een voorstelling binnen 2 werkdagen een hele kleine preview zodat je iedereen kunt bedanken. De overige foto’s worden binnen 6 tot 8 weken aangeboden via jouw klantportaal. 

Wil je groeps- en individuele foto’s laten maken van het docententeam? Ontzettend leuk. Neem contact met me op en geef jouw wensen en ideeën aan me door. Ik zal dan een offerte op maat maken. 

Wil je graag een fotoshootdag organiseren voor jouw leden? Hiervoor heb ik speciale tarieven die voor alle partijen aantrekkelijk zijn. Neem contact met me op voor een offerte. 

 

pakketten

Choose a plan that fits you and your project the best

Scene Fotografie vanaf

375,00
  • Starttarief vanaf € 375,00 (2 uur fotografie)
  • Extra uur € 140,00
  • Binnen 2 werkdagen een kleine preview
  • Groepsfoto's en individuele foto's van dansers

Teamfoto's of sfeerfoto's

Wil je graag foto's laten maken van het docententeam, sfeerfoto's tijdens de lessen of een beeldbank van jouw dansschool? Neem gerust contact op voor een prijsopgaaf. 

Fotoshootdag

Wil je graag een fotoshoot dag organiseren voor leden van de dansschool? Ik bied een pakket aan zodat dit een win/win is voor de organisatie en fotograaf. Neem contact met me op voor een prijsopgaaf. 

Extra kosten:

* De tarieven op deze pagina zijn exclusief 21% btw
* Reiskosten € 0,46 cent per kilometer vanaf postcode 5673 BV of eventuele hotelkosten wanneer dit goedkoper is dan op en neer rijden
* Spoedtarief € 175,00 (foto’s aanleveren binnen 5 werkdagen)

Contact

Fotostudio (alleen op afspraak)

Het Klooster Park 1
5671 GA Nuenen (Noord-Brabant)
E-mail: info@kimvosfotografie.nl
Mobiel: +31 (0) 6 53443206

Fotograaf Nuenen Portretfotograaf Fotostudio Het Klooster Nuenen Kim Vos Fotograaf Kim Vos Fotograaf Nuenen Fotograaf Kim Vos Nuenen fotograaf gezocht dans dansfotograaf Antwerpen België
error: Content is protected !!