Over kim
- meet Kim

Leuk dat je er bent!

Fotostudio (op afspraak)

Het Klooster Nuenen

Park 1

5671 GA Nuenen

- Heading Text -

Wat leuk dat je meer over mij wil weten! Het gezicht achter de camera. Ik woon in Nuenen samen met mijn vriend Paul, (al 23 jaar samen maar niet getrouwd), onze zoon Lenn van 12 jaar en hondje Jaxx.

Mijn schoonvader heeft me lang geleden enthousiast gemaakt om te fotograferen. Samen met hem heb ik lange tijd geleden een fotografie cursus gevolgd en vanuit daar is het steeds meer gaan groeien. Ik heb een fotografie opleiding gedaan tot ‘Natuurlijk Licht Fotograaf’ en heb velen workshops gevolgd in binnenland en buitenland. Mijn droom is om ooit in New York workshops te volgen van diverse fotografen.

Ik heb 2 websites (kimvos.com en kimvosfotografie.nl). Op kimvos.com vind je informatie over voornamelijk dansfotografie. Mijn hele grote passie. Op kimvosfotografie.nl vind je informatie over o.a. familie en bruidsreportages.  

Vanaf 1 september 2020 heb ik mijn eigen fotostudio in het Klooster te Nuenen waar ik heel graag met dansers aan de slag ga om portfolio foto’s te maken, portretten zal maken en me wil verdiepen in fine art.

In mijn studio zal ik gebruik maken van het aanwezige natuurlijk licht maar ook werken met studio verlichting.

Ik houd ontzettend van dans en alles wat daarmee te maken heeft. Ik heb gedanst vanaf mijn 4e, heb jaren les gegeven aan kinderen, tieners en volwassenen en heb al heel wat jaren een bijbaan bij een dansschool. 

Lijkt het je leuk samen aan de slag te gaan of om samen te werken om mooie beelden te creëren,…neem gerust contact met me op.

- Every picture tells a story -

Dansfotograaf

Dans en alles wat daarmee te maken heeft, is mijn grote passie. Ik vind het geweldig om mooie producties vast te leggen of portfolio foto’s te maken van (professionele) dansers. Ook uitproberen vind ik leuk. Wil je graag eens samenwerken, laat het me weten!

Contact

Fotostudio (alleen op afspraak)

Het Klooster Park 1
5671 GA Nuenen (Noord-Brabant)
E-mail: info@kimvosfotografie.nl
Mobiel: +31 (0) 6 53443206

Fotograaf Nuenen Portretfotograaf Fotostudio Het Klooster Nuenen Kim Vos Fotograaf Kim Vos Fotograaf Nuenen Fotograaf Kim Vos Nuenen fotograaf gezocht dans dansfotograaf Antwerpen België
error: Content is protected !!