Ik wil graag dans of portretfoto’s laten maken. Is dit buiten of  in de studio?
Het is mogelijk binnen en buiten foto’s te maken. We zullen vooraf jouw wensen bespreken. 

Is een fotoshoot ook mogelijk met visagie & haarstyling?
Jazeker! Visagie en een mooi kapsel kunnen een foto echt compleet maken en daarbij is het ook nog eens erg leuk om voor een fotoshoot je door een MUAH mooi te laten maken. Vraag naar de mogelijkheden, ik regel het graag voor je! Uiteraard mag je dit ook zelf regelen.

Wanneer kan ik mijn foto’s verwachten?
Ik probeer binnen een paar dagen een selectie van onbewerkte foto’s toe te sturen via een contactsheet. Uit deze selectie foto’s, kan je een keuze maken welke je graag wil bestellen en deze foto’s zal ik bewerken. De bewerkte foto’s worden naar verwachting binnen 3 weken aangeleverd. Wil je de foto’s graag binnen 5 dagen ontvangen, dit is mogelijk maar hiervoor zal een spoedtarief in rekening worden gebracht.

Hoe ontvang ik de foto’s?
De foto’s ontvang je via We Transfer. Via een link die je via e-mail ontvangt, kan je de foto’s downloaden. Let op: de link blijft maximaal 7 dagen geldig. Zorg dat je ze direct op een goede locatie op je computer opslaat. Zo kun je je foto’s altijd terug vinden. Kan je ze niet meer terug vinden? Kijk dan eens in je downloadmap, wellicht staan ze daar gewoon tussen!

Hoe gaat de betaling?
Nadat jij een selectie hebt gemaakt welke foto’s bewerkt mogen worden, maak ik de factuur op. Wanneer ik jouw betaling ontvangen heb, worden de foto’s binnen 3 weken aangeleverd in hoge en lage resolutie met watermerk..

Welke kleren kan ik het beste aandoen?
We zullen vooraf jouw kledingsmaak doorspreken en eventueel een moodboard maken. Voor dansers heb ik een kleine selectie jurken in mijn studio hangen waar je gebruik van kan maken.

Druk je ook foto’s af?
Ik druk geen foto’s af maar omdat je bij mij de hoge resolutie foto’s toegestuurd krijgt, kan je deze overal af laten drukken. Vanwege de kwaliteit van het bedrukken, is het wel aan te raden dit bij een fotozaak te doen maar dit is uiteraard aan jou. De prijs ligt dan iets hoger maar de kwaliteit is wel beter. Ik kan je wel een tip geven waar ik graag klanten naartoe stuur voor het afdrukken van hoogwaardige fotokwaliteit. 

Close

Welkom op de website van Kim Vos Fotografie. Op mijn website vind je informatie over dansfotografie en portretten. Wil je graag foto’s laten maken op locatie, in mijn eigen fotostudio of wil je graag foto’s van jouw theater productie? Neem gerust contact met me op voor meer informatie. 

Instagram

@kimvosfotografie

Follow Me

info@kimvosfotografie.nl

error: Content is protected !!