FAQ Portret & Fine art
 • Ik wil graag dans of portretfoto’s laten maken. Is dit buiten of  in de studio?
  Het is mogelijk binnen en buiten foto’s te maken. We zullen vooraf jouw wensen bespreken. 
 • Is een fotoshoot ook mogelijk met visagie & haarstyling?
  Jazeker! Een MUAH (make-up and hair) is zeer zeker van toegevoegde waarde voor mooie foto’s. 

 • Wanneer kan ik mijn foto’s verwachten?
  Binnen een week ontvang je een link naar een online fotoalbum met onbewerkte foto’s. Via het online album kun je een keuze maken welke foto’s je graag wil bestellen. Nadat ik jouw keuze ontvangen heb, maak ik de factuur op en zodra de betaling ontvangen is, ga ik aan de slag met de nabewerking. De bewerkte foto’s worden naar verwachting binnen 3 weken aangeleverd. Wil je graag de foto’s met spoed ontvangen, dan kan dit ook. Hiervoor zal wel een spoedtarief in rekening worden gebracht.

 • Hoe ontvang ik de foto’s?
  De foto’s ontvang je via We Transfer. Via een link die je via e-mail ontvangt, kan je de foto’s downloaden. Let op: de link blijft maximaal 7 dagen geldig. Zorg dat je ze direct op een goede locatie op je computer opslaat. Zo kun je je foto’s altijd terug vinden. Kan je ze niet meer terug vinden? Kijk dan eens in je downloadmap, wellicht staan ze daar gewoon tussen!

 • Hoe gaat de betaling?
  Nadat jij een selectie hebt gemaakt welke foto’s bewerkt mogen worden, maak ik de factuur op. Wanneer ik jouw betaling ontvangen heb, worden de foto’s binnen 3 weken aangeleverd in hoge en lage resolutie met watermerk..

 • Welke kleren kan ik het beste aandoen?
  We zullen vooraf jouw kledingsmaak doorspreken en eventueel een moodboard maken. Voor dansers heb ik een kleine selectie jurken in mijn studio hangen waar je gebruik van kan maken.

Contact

Fotostudio (alleen op afspraak)

Het Klooster Park 1
5671 GA Nuenen (Noord-Brabant)
E-mail: info@kimvosfotografie.nl
Mobiel: +31 (0) 6 53443206

Fotograaf Nuenen Portretfotograaf Fotostudio Het Klooster Nuenen Kim Vos Fotograaf Kim Vos Fotograaf Nuenen Fotograaf Kim Vos Nuenen fotograaf gezocht dans dansfotograaf Antwerpen België
error: Content is protected !!