FAQ Dansvoorstelling
 • Hoeveel foto’s ontvang ik?
  Je ontvangt alle mooie foto’s in kleur en sommige foto’s worden omgezet in zwart/wit

 • Wanneer kan ik mijn foto’s verwachten?
  Binnen 1 a 2 werkdagen ontvang je een paar foto’s welke je alvast kunt posten om iedereen te bedanken e.d. De overige foto’s ontvang je binnen 6 tot 8 weken. Wil je graag de foto’s met spoed ontvangen, dan kan dit ook. Hiervoor zal wel een spoedtarief in rekening worden gebracht.
 • Ik wil graag de foto’s te koop aanbieden, kan dit?
  Het is niet toegestaan mijn foto’s te verkopen. Mocht je de foto’s te koop aan willen bieden, zal dit via mij verlopen.

 • Ik wil graag de foto’s delen met de dansers, kan dit?
  Dit kan maar enkel de lage resolutie foto’s, voorzien van mijn watermerk, mogen gedeeld worden met de dansers. De lage resolutie foto’s mogen niet te koop worden aangeboden.

 • Ik wil graag de foto’s gebruiken voor flyers e.d. Mag dit?
  Na betaling ontvang je de hoge resolutie foto’s en de lage resolutie foto’s. De hoge resolutie foto’s zijn enkel voor eigen doeleinden dus voor prints e.d. en mogen niet gedeeld worden met derden. Doe je dit toch, dan zullen er extra kosten in rekening worden gebracht welke op kan lopen tot honderden euro’s.

 • Hoe gaat de betaling?
  Wanneer de foto’s klaar zijn, ontvang je van mij een factuur welke binnen 7 dagen voldaan dient te worden. Wanneer ik de betaling ontvangen heb, stuur ik de foto’s toe.

 • Maak je van iedereen foto’s?
  Ik doe mijn best zoveel mogelijk dansers op de foto te zetten. Zowel in groepsverband als close-up foto’s. Wanneer het 1 show betreft, is het wel lastiger om iedereen goed op de foto te krijgen. Mijn voorkeur gaat uit naar 2 shows zodat ik vanuit meerdere hoeken kan fotograferen. Het liefst ook een generale zonder publiek en met show kleding en make-up.

 • Wil je liever staan of zitten in het publiek?
  Mijn voorkeur is staan zodat ik me kan verplaatsen. Dit zal, wanneer dit met publiek is, altijd vanuit de zijkanten zijn of midden vanuit techniek of helemaal achteraan wanneer deze rij leeg is.

 • Tijdens een voorstelling kan je alleen zitten. Welke plek moeten we voor jou reserveren?
  Wanneer ik vanuit 1 punt zal fotograferen, gaat mijn voorkeur uit naar een plek in het midden ter hoogte van het podium. Dus dat mijn ooghoogte gelijk is als het podium. Wanneer ik lager zit dan het podium en vooraan zit, zullen de foto’s vooral van onderaf worden genomen en kan ik mogelijk niet de hele groep op foto’s krijgen wanneer het podium een groot oppervlakte heeft.

 

Contact

Fotostudio (alleen op afspraak)

Het Klooster Park 1
5671 GA Nuenen (Noord-Brabant)
E-mail: info@kimvosfotografie.nl
Mobiel: +31 (0) 6 53443206

Fotograaf Nuenen Portretfotograaf Fotostudio Het Klooster Nuenen Kim Vos Fotograaf Kim Vos Fotograaf Nuenen Fotograaf Kim Vos Nuenen fotograaf gezocht dans dansfotograaf Antwerpen België
error: Content is protected !!