About

Dans
Theater
Portret

Een gepassioneerde fotograaf met een hele grote liefde voor dans. Samen met mijn partner, zoon en hond wonen we in het mooie dorp Nuenen (Noord-Brabant). 

Sinds 2016 ben ik zelfstandig fotograaf en aangesloten bij DuPho (beroepsorganisatie voor professionele beeldmakers in Nederland). Ik heb een fotografie opleiding gevolgd en volg regelmatig workshops in binnen- en buitenland. Ik heb een eigen fotostudio in het prachtige monumentale pand Het Klooster te Nuenen voor dans-, portret- en fine art fotografie en daarnaast fotografeer ik veel op locatie.

Sinds januari 2023 ben ik fulltime fotograaf. Daarvoor heb ik als bijbaan 15,5 jaar bij een dansschool gewerkt als dansdocente en marketing & communicatie medewerkster. Helaas ben ik vanwege meerdere blessures met lesgeven en dansen moeten stoppen maar de liefde voor dans die blijft. Erg confronterend was het dat ik niet kon dansen maar wel dagelijks, door mijn werk, met dans te maken had. Dit vond ik mentaal enorm zwaar en besloot daarom mijn passie en liefde voor dans op een andere manier in te zetten namelijk in dansfotografie.

Ontzettend dankbaar ben ik dat in 2017 Isabelle Beernaert, een Belgische dans choreografe, op mijn pad kwam en ik sindsdien voor de Company fotografeer. Ook fotografeerde ik onlangs de nieuwe voorstelling Beauty Persists van Igone de Jongh, diverse voorstellingen voor Another Kind of Blue en voor Introdans. Er zijn velen foto’s van mij gepubliceerd in o.a. de Telegraaf, AD, het Parool, NRC Handelsblad, NHD Helderse Courant, Nederlands Dagblad, de Volkskrant, Zoomnl, Eindhovens Dagblad, Eindhoven Business, Dansmagazine, Dansdocent.nu en het tv-programma De Ochtend Show. 

Ook fotografeer ik met ontzettend veel plezier dansvoorstellingen van dansscholen en individuele dansers. 

Vind je het leuk eens samen te werken of ben je op zoek naar een fotograaf voor jouw (eind) voorstelling? Neem gerust contact met me op.

Contact

Fotostudio (alleen op afspraak)

Het Klooster Park 1
5671 GA Nuenen (Noord-Brabant)
E-mail: info@kimvosfotografie.nl
Mobiel: +31 (0) 6 53443206

Fotograaf Nuenen Portretfotograaf Fotostudio Het Klooster Nuenen Kim Vos Fotograaf Kim Vos Fotograaf Nuenen Fotograaf Kim Vos Nuenen fotograaf gezocht dans dansfotograaf Antwerpen België
error: Content is protected !!